NI ŠE PREPOZNO

Posted by Sanja Radenovic | 25/06/2018

Smo že globoko v poletju in v sezoni oblekic in kratkih hlač…s celulitom ali brez. Celulit ni samo sezonska stvar, ki bi se jo dalo odpraviti samo pred poletjem. Celulit je stvar, ki se nas drži ne glede na letni čas in ne zgine že s tem, da oblečemo dolge hlače. Ravno tako je katera koli sezona in kateri koli letni čas primeren za odpravo celulita.

Nesporno se nas veliko število deklet spopada s problemom celulita. In prav nobena od nas ni do tega ravnodušna. Slaba novica je to, da ga bomo najverjetneje imele, dobra novica pa je to, da lahko tudi same precej postorimo, da ga preprečimo ali omilimo. Predvsem sta tukaj pomembna pitje zadostne količine vode in gibanje, ustrezna (zdrava) prehrana.

Vendar pa zelo malo žensk ve, da lahko celulit v prekomernem obsegu povzroča tudi resnejše težave, kot npr. poslabšuje motnje pri cirkulaciji krvi v celico in upočasnjuje proces odstranjevanja odpadnih snovi. Po domače, zastaja nam limfni obtok, kar prepoznamo kot težke in zatekle noge, celulit se pa izraža kot pomarančna koža.

Kako pa vam lahko mi pomagamo? Kot pomoč pri zmanjševanju ali preprečevanju nastanka celulita smo pripravili pakete anticelulitnih masaž, ki vključujejo različne ročne masažne tehnike, saj lahko s pravilnimi kombinacijami dosežemo še boljše rezultate

Se sprašujete zakaj pri anticelulitnih masažah vedno govorimo o paketih? Pri odpravljanju celulita je tako nekako kot pri učenju novih stvari ali pa hujšanju. Če se enkrat spravite na rolerje, vam najbrž ne bo šlo ravno fantastično. Petič se boste pa že kar spodobno peljali. Ali če pojeste eno solato namesto ocvrte hrane, tudi še ne boste shujšali, tako kot se od ene tortice ne boste zredili 🙂

dav

Da pridemo do želenih rezultatov, je potrebno več tretmajev. Za še boljše rezultate pa anticelulitno masažo kombiniramo z limfno drenažo, saj z njo odvedemo odvečno vodo in strupe iz telesa. Tako videz pomarančne kože odpravimo še hitreje.

Pomembna pa ni samo količina tretmajev, ampak tudi konstantnost, se pravi, da na tretmaje hodite redno. Če nimate paketa, boste takoj ko se pokažejo prvi rezultati, prenehali s tretmaji in se bo celulit kmalu vrnil. Pri paketu, pa boste rezultat ohranjale oz. vzdrževale.

Ob upoštevanju navodil, tretmaji ne bodo več tako pogosti in bo več časa za razkazovanje gladkih nogic (tukaj vam lahko priskočimo na pomoč tudi z depilacijo 🙂 ) in dvignjene ritke.

Naši anticelulitni paketi ne vsebujejo samo masaž, ampak vam glede na velikost paketa (paket 5 ali 10 masaž) podarimo tudi detox masko, detox napitek in pa še kakšno masažo za zraven.

Pakete anticelulitnih masaž lahko v Alarii zakupite skozi celo leto, ne samo spomladi in poleti, ker anticelulitni vlak nikoli ne odpelje. Naj vas ne skrbita izgled in zdravje samo pred poletjem, ampak celo leto.