NOVI HIT – AKRIL GEL

Posted by Sanja Radenovic | 25/05/2018

V katerikoli kozmetični, pa tudi siceršnji, branži, je konstantno izobraževanje del procesa, ki ni samo zaželeno in priporočljivo, ampak praktično nujno. Vsak dan se na tržišču pojavljajo novi izdelki, novi materiali, nove tehnike. In seznanjanje z njimi ter drugačno tehniko dela je del tudi našega salona. Saj je naša želja, da lahko našim strankam vedno podarimo nekaj novega in še boljšega.

FB_IMG_1520717315854

Nohtna industrija je ena izmed takih, ki se razvija s ”svetlobno hitrostjo”, tehnike oblikovanja in geliranja nohtov pa se nenehno izpopolnjujejo in izboljšujejo. Tako sta naši nohtni stilistki pred kratkim odšli na delavnico akril gela.

FB_IMG_1520717377253

Akril gel je hibrid med gelom in akrilom. Čeprav se delo z akrilnim prahom pri nas v večini nikoli ni zares prijelo in večina stilistk pri nas vseeno dela le z geli, je na tržišče prišel gel, v katerega je vmešan akrilni prah. Zaradi tega so izdelani nohti precej močnejši, posledično tudi tanjši, prednost izdelave nohtov z akril gelom pa je tudi v tem, da se z njim lažje podaljšuje pogrižene nohte ali nohte z zelo kratko osnovo, pri katerih je podaljševanje na šablono včasih precej težavno.

BeautyPlus_20180423222302499_save

Avtorica: Mateja Grajzar