PAKETI, PAKETI, PAKETI

Posted by Sanja Radenovic | 24/04/2018

Naše fantastične anticelulitne pakete že poznate. Letošnji paketi niso namenjeni samo odpravljanju celulita, ampak tudi razstrupljevanju. Dodali smo več detox oblog in pa detox napitek, ki ga dobite gratis ob vsakem obisku.

Se sprašujete zakaj pri anticelulitnih masažah vedno govorimo o paketih? Pri odpravljanju celulita je tako nekako kot pri učenju novih stvari ali pa hujšanju. Če se enkrat spravite na rolerje, vam najbrž ne bo šlo ravno fantastično. Petič se boste pa že kar spodobno peljali. Ali če pojeste eno solato namesto ocvrte hrane, tudi še ne boste shujšali, tako kot se od ene tortice ne boste zredili 🙂 Da pridemo do želenih rezultatov, je potrebno več tretmajev. Za še boljše rezultate pa anticelulitno masažo kombiniramo z limfno drenažo, saj z njo odvedemo odvečno vodo in strupe iz telesa. Tako videz pomarančne kože odpravimo še hitreje. Pomembna pa ni samo količina tretmajev, ampak tudi konstantnost, se pravi, da na tretmaje hodite redno. Če nimate paketa, boste takoj ko se pokažejo prvi rezultati, prenehali s tretmaji in se bo celulit kmalu vrnil. Pri paketu, pa boste rezultat ohranjale oz. vzdrževale. Ob upoštevanju navodil, tretmaji ne bodo več tako pogosti in bo več časa za razkazovanje gladkih nogic (tukaj vam lahko priskočimo na pomoč tudi z depilacijo 🙂 ) in dvignjene ritke.

V Alarii pa nimamo samo paketov anticelulitnih masaž, ampak tudi pakete limfnih drenaž, klasičnih masaž, športnih masaž in celo pakete depilacij, nege obraza in pedikure.

Pri limfni drenaži je princip zelo podoben kot pri anticelulitnih masažah. Če imate težave npr. z zatekanjem nog, je potrebnih več tretmajev, da se odpravi vsa odvečna voda iz telesa in da ponovno zaženemo zarjavela kolesa limfnega obtoka. Tudi pri limfni drenaži je potrebno vzdrževati doseženo stanje, še toliko bolj, ker limfni obtok nima svojega motorja. Ob današnjem ritmu življenja in sedečih ter stoječih poklicih, se limfni sistem hitro poleni. Vendar pa so rezultati fantastični, če upoštevate tudi navodila in boste lahko vsak dan zopet pomahali svojim gležnjem 🙂

Pakete masaž zelo priporočamo tudi pri težavah s hrbtom. Res je, da takoj po masaži čutite olajšanje, vendar pa zelo napete mišice ali trdovratne vozle težko odpravimo z enim samim tretmajem. Če opravljate poklic pri katerem ste v prisiljeni drži ali ste bolj ali manj ves čas v eni drži, pa se težave hitro vrnejo. Z rednimi tretmaji pa bo vaš hrbet ponovno zadihal. Ob upoštevanju navodil in z uporabo teniške žogice za prvo pomoč, bo paket fantastična investicija v vaš hrbet.

Redne masaže so pa zelo dobrodošle tudi pri športnikih (tudi amaterskih, ne samo pri profesionalcih), tako v času sezone, kot izven nje. V času sezone so mišice pod velikimi obremenitvami, potrebujejo hitro regeneracijo, kar pa dosežemo z globinsko intenzivno športno masažo. Izven sezone pa s športno masažo ohranjamo prožnost mišic, kar pomeni, da bodo mišice v naslednji sezoni manj podvržene morebitnim poškodbam, ravno tako pa bodo mišice že pripravljene na večje obremenitve. V času izven sezone po potrebi saniramo tudi manjše poškodbe, ki so nastale zaradi večjih obremenitev. Skupaj s kineziotapingom pa bo rezultat še hitrejši.

Paketi pa niso primerni samo za masaže. Če imate težave s kožo na obrazu, vam predlagamo posvet z našo specialistko, ki bo ocenila katera nega obraza je za vas najbolj primerna. Če želimo dobre, učinkovite in dolgotrajne učinke, je pri negi obraza konstantnost ključnega pomena. Ni dovolj, da kožo na obrazu očistimo in nahranimo samo enkrat letno. Kožo je najprej potrebno večkrat kvalitetno očistiti in nahraniti, da začne učinkoviteje »zdraviti« samo sebe. Po sklopu tretmajev za težavno kožo (aknasta koža, dehidrirana koža…), bo naš nasvet vam samo še tak kot za tiste, ki nimajo težav s kožo.

Pakete depilacij in pedikure svetujemo tistim, ki redno hodijo na storitve. No, svetujemo tudi tistim, ki ne hodijo redno 🙂 Tudi za urejenost, kot že rečeno, je pomembna konstantnost. Dlake bodo vedno bolj tanjše in redkejše, trda koža na podplatih pa ne bo več trda in tako manj otiščana ter z manj kurjimi očesi.

Pakete se poleg tega, da je to dejansko za odpravo takih ali drugačnih težav oz. za dosego želenih ciljev, splača vzeti, ker vsak paket vsebuje svoje cukrčke 🙂 Paketi imajo vsebujejo različne gratis ugodnosti, saj vas na tak način tudi podpiramo, ker ste se odločili narediti nekaj zase in pa seveda kot darilo za vaše zaupanje in zvestobo.

dav

Torej, če na hitro povzamemo koristi paketov:

  • ugodnejša cena in prihranek,
  • hitreje do rezultatov,
  • dolgotrajnejši rezultati,
  • personalizirano svetovanje (v vrednosti 100€).

V Alarii imamo za vas že predpripravljene pakete, vedno pa si lahko paket sestavite tudi sami. Paket je lahko sestavljen tudi iz več vrst storitev.

In še za konec aprilsko-majski cukrček 🙂 Za vse pakete v vrednosti 250€ in več, ki bodo zakupljeni do konca maja, vam podarimo 15% popust.

Avtorica: Mojca Havliček