VEČ KOT LE ANTICELULITNA MASAŽA

Posted by Sanja Radenovic | 02/08/2019

Maderoterapijo poznamo kot anticelulitno masažo. Vendar je maderoterapija veliko več kot samo anticelulitna masaža.

Prav zato smo za vas pripravili avgustovsko madero akcijo, in sicer vam pri paketu 5 trentmajev mi enega podarimo, tako imate 6 50-min tretmajev. Poleg tega smo znižali tudi ceno paketa iz 240 eur na 180 eur in vam s tem prihranimo 25%!

Terapija z lesom se že stoletja izvaja v orientalskih državah, kjer so terapevti uporabljali les večinoma v terapevtske namene. V 90. letih je terapevt v Kolumbiji razvil novo in edinstveno metodo terapije z lesom, preoblikoval lesno orodje in ga prilagodil estetskim namenom. Maderoterapija je postala svetovni sinonim za lesno terapijo kot novo, revolucionarno masažno tehniko.

Gre za edinstveno masažno tehniko s hitrimi in učinkovitimi rezultati. S hitrimi premiki in s primernim pritiskom valjčki segajo globoko v kožo in celice aktivirajo od znotraj.

Maderoterapija temelji na uporabi anatomsko oblikovanega lesenega orodja, ki masažo naredi 100% naravno, brez alergijskih reakcij na koži.

Prednost uporabe posebej zasnovanega lesenega orodja je, da omogoča intenziven pritisk na vlaknast celulit in odstranjevanje maščobnih oblog skupaj z drugimi toksini. Z uporabo tega orodja na mišicah, maščobnih celicah in celulitu, spodbudimo limfni sistem in ga tako sprostimo iz nakopičenih toksinov. To sproščanje iz strupov spodbuja metabolizem k zgorevanju maščobe. Trdovratni žepi celulita se razbijejo na majhne koščke, izbokline na koži se zmanjšajo, videz “pomarančaste kože” se zmanjša.

Pravilna uporaba anatomsko oblikovanega lesenega orodja z ustreznim pritiskom intenzivno razgrajuje maščobe in fibrozni celulit, zato ga je mogoče z drugimi strupi odpraviti naravno. Z lasersko ali ultrazvočno redukcijo celulita ali liposukcijo se le osredotoča na težavo, ne da bi se odpravil njen vzrok. Če samo odstranimo maščobo, nismo ničesar spremenili v telesni funkciji. Maderoterapija pa spodbuja krvni obtok in limfno drenažo, pospešuje metabolizem, zato njeni učinki trajajo dlje od same masaže.

Cilj maderoterapije je odpraviti maščobo, ki se nabira na različnih delih telesa, kot so boki, stegna in trebuh. Ta vrsta masaže aktivira mikro cirkulacijo na obravnavanem območju in odpravi zadrževanje vode. Uporablja se tudi za oblikovanje in učvrstitev zadnjice. Praksa je pokazala, da je anticelulitna terapija z lesom veliko učinkovitejša od tradicionalne anticelulitne masaže.

Maderoterapija

Maderoterpija daje hitre in vidne rezultate pri oblikovanju telesa, izgubi obsega in zmanjšanju videza celulita, kar povečuje samozavest in navdušenje pri naših strankah.

Če na hitro povzamemo koristi maderoterapije:

 • je naraven in neinvaziven tretma
 • aktivira limfni sistem
 • zmanjšuje zadrževanje vode in odstranjuje strupe iz telesa
 • pospeši presnovo
 • razgrajuje celulit
 • zmanjšuje obseg na perečih delih
 • izboljša tonus in napetost kože
 • utrdi stegna in zadnjico
 • izboljša krvni obtok
 • zmanjšuje nabrano maščobo
 • spodbuja proizvodnjo elastina in kolagena